Изградјена ЛЕД светла за сушење

Изградјена ЛЕД светла за сушење
Јединица за уградњу ЛЕД светла за сушење Модел ЦС 35 ЛЕД светиљка за сушење светлости ЦС 35 је пуњач са двоструком употребом светла за сушење, са заштитом од пластике за животну средину. Има 2 врсте: обичан дигитални екран и ултра ширококутни ЛЦД екран од 5 В повер ЛЕД. Када се потпуно напуни, може се користити ...
Detalji o proizvodu

Изградјена ЛЕД светла за сушење

Модел ЦС 35


Јединица за ЛЕД освјетљење ЦС 35 је пуњач са двоструком примјеном свјетла за сушење, са заштитом од пластике у бијелој околини. Има 2 врсте: обичан дигитални екран и ултра-дигитални ЛЦД екран са ЛЕД екраном од 5 В. Када се напуни, може користи се независно, може се користити и са утикачем када батерија није довољна. Висока брзина пермисије стаклених оптичких влакана, снажна, трепери, постепено снажна 3 режима, литијумска батерија великог капацитета, аутоматско стање приправности / искључивање, упозорење на батерију за све брендове смолних материјала, дуго време мировања од 90 дана или више. Једном се пунити, у складу са сваким радним временом од 20 секунди, може се користити више од 130 пута континуирано.


Спецификација:

Напајање: АЦ100В ~ 240В 50Хз-60Хз

Литијум напон акумулатора и капацитет: 4.2В 1500мАх

Излазни напон: главни ДЦ 4.2В

Погодна температура: 5 ~ 50 ℃

Релативна влажност: ≤80%

Време солидификације и дубина: 5с / 3мм

Дужина светлосног таласа: 420 ~ 480нм

Светлосни интензитет: 1200 ~ 2000мв / цм2

Бруто тежина: 1 КГ

Величина: 300ммКс200ммКс90 мм


Након година развоја, тренутно коришћене машине за фотоконфекцију у клиничкој употреби углавном укључују Куартз Тунгстен Халоген (КТХ), ЛЕД (Лигхт Емиттинг Диоде), Пласма Арц (ПАЦ), аргон ион ласер и друга машина за лакирање.
Hot Tags: изграђена ЛЕД светла за сушење, Кина, произвођачи, фабрика, у залихама
Istraga