Соницаре Диамондцлеан четкица за зубе

Соницаре Диамондцлеан четкица за зубе
УСБ-индуктивно пуњење, подсјетник од 30 секунди, 2-минутни интелигентни, 22 дана у мировању, ИПКС7 водоотпорни
Detalji o proizvodu

соницаре диамондцлеан четкица за зубе

Вештине куповине

Прво размислите о томе да ли је величина главе електричне четкице погодна. Електричне четке главе деце и одраслих су различите, а главе четкице одабране према личним навикама, степену отварања и величини уста. На зубној четкици су честице. Неки људи воле да буду мекани и тешки. Према личном избору изаберите право четкицу.


Електрична глава четкице за зубе

Electric toothbrush head


2. Број ротације зубне четкице у минути и већи број ротација, јача је способност чишћења. Учесталост вибрација електричних четкица за зубе високе брзине може да достигне 31.000 откуцаја у минути, али ће цена бити релативно скупа. Поред брзине, постоји и избор интензитета, а опције за више снаге помажу у одабиру најбољег интензитета четкања.


3. Мултифункционални избор електричне четкице за зубе. Електрична четкица за зубе није само функција чишћења зуба, већ такође помаже у лечењу гингивитиса, ублажавања отока и времена четкања. Савети за информације о оралном здрављу и више. Неовисно да ли су ове функције потребне или не, могу се одабрати према индивидуалним потребама.


4. Методе пуњења, електричне четкице за зубе су равно испирање, пуњење батерија, мешање и друге врсте. Електрична четкица за зубе се бира на основу погодности пуњења у тоалету. Стоматолог препоручује да четкање треба да траје 2 минута сваки пут како би ефикасно очистили оралне бактерије. Аутоматско, ручно и колатерално четкање електричним зубним четкама максимизира чишћење.


5. Изаберите кораке за електричну четкицу
Први корак: добра електрична четкица за зубе или обична четкица за зубе
Други корак: Може ли електрична четкица за зубе заменити обичну четкицу за зубе
Корак 3: Врсте електричних четкица за зубе
Корак 4: Најквалитетнији материјал за електричне четкице за зубе
Корак 5: Који бренд електричне четкице за зубе је економичан

sonicare diamondclean toothbrush

Hot Tags: соницаре диамондцлеан четкица за зубе, Кина, произвођачи, фабрика, на лагеру
Istraga