Адулт Елецтриц четкица за зубе

Адулт Елецтриц четкица за зубе
Електрична четкица за одрасле Структурне карактеристике Постоје три начина за помицање главе електричне четкице: једна је четка за кретање уздужне линије, друга за ротационо кретање, а ту је и сет електричних четкица за зубе са обе главе четкица. Шчетине ...
Detalji o proizvodu

Адулт електрична четкица за зубе


Структурне карактеристике

Постоје три начина за помицање главе електричне четкице: једна је четка за кретање уздужне линијске кретње, друга за ротационо кретање, а ту је и сет електричних четкица за зубе са обе главе четкица. Шчетине главе четкице за зубе су направљене од меканих пластичних влакана, а крајеви косе се обрађују у сферичном облику, који неће оштетити зубе и десни и неће утјецати на ефекат четкања. Не само да се сваки зуб може чистити чистим, већ и масирати десни. На држачу зубне четкице налази се јак и слаб прекидач начина пребацивања, који може изабрати брзину главе четке према индивидуалним потребама.
Шест предности


1.Клеан способности

Традиционалне четкице за зубе је тешко у потпуности уклонити плак и методу
четкање зуба није прикладно, што знатно смањује ефекат чишћења зуба. Експерименти показују да електрична зубна четкица уклања 38% више плака од ручне четкице за зубе, а способност чишћења препознаје их орални стручњаци.


2.Удобан осећај

Неправилним методама четкања често ометају наше длаке. Благе вибрације генерисане брзом ротацијом електричне зубне четкице не само да промовишу циркулацију крви усне дупље, већ такође има и неочекивани ефекат масажа на ткиво гингива, а овај угодан осећај се може знати само након личног искуства.


3.Фун осећања
Ово се односи не само на многа дјеца која не воле да шишају зубе, али се такођер односи на одрасле особе. Пошто су електричне четкице за зубе много веће запремине него уобичајене четкице за зубе, на изгледу је много посла. Гледање "спортског аутомобила" се креће напред и назад испред његових уста, природно се чисти његовим зубима.


4.Рудуци оштећења
Када користите обичну четкицу за четкање зуба, интензитет употребе контролише корисник. Понекад је тешко избјећи прекомерно четкање или се користи погрешан метод пиле који може проузроковати оштећења зуба и десни. Експерименти показују да електрична четкица за зубе може смањити интензитет чишћења око 60%, тако да је фреквенција гингивитиса и крварења жвака опала за 62%, тако да је процес четкања сигурнији и ефикаснији.


5.Беаутифул бела
Електричне четкице за зубе ефикасно могу смањити мрље зуба узроковане питањем чаја, кафе и лоших усмених услова, враћајући оригиналну боју зуба. А ово прилагођавање није директан ефекат, али са постепеним напретком свакодневног чишћења то неће узроковати штету самим зубима.


6.Еаси то усе
Свако неће имати превише духа и снаге пре него што направи паузу или када устану ујутро. Због тога не могу гарантовати време за четкање зуба и спецификацију покрета за четкање. Наравно, здравствени ефекти зуба су знатно смањени. Електрична четкица за зубе може врло добро решити овај проблем. Аутоматска ротирајућа глава четкице, са ергономским свеукупним дизајном, обезбеђује ефикасно и практично четкање. Тако је лако користити, природно је четкање зуба једноставно и лако је култивисати наше добре навике.

电动牙刷5165主图5_副本.jpg
Hot Tags: одрасла електрична четкица за зубе, Кина, произвођачи, фабрика, на лагеру
Istraga