Ваздушни компресор са силентним металним кабином

Ваздушни компресор са силентним металним кабином
Напајање: 110В ~ 240В, 50Хз / 60Хз Снага: 3/4ХП Проток ваздуха: 130 Л / мин Шум: 42 дБ (А) / 40 "Резервоар: 30Л (боја је опционо) Притисак: 8 Бар Дев Пионт: -40 ℃ НВ: 65 Кгс ГВ: 85 Кгс Димензија: 80ЦМк70ЦМк87ЦМ * Наш Силент Оиллесс Аир Цомпрессор ...
Detalji o proizvodu

Компресор са тишином је упознао л кабинет


Модел: БД-101 С

Напон: 110В ~ 240В, 50Хз / 60Хз

Снага: 3 / 4ХП

Проток ваздуха: 130 Л / мин

Шум: 42 дБ (А) / 40 "

Резервоар: 30Л (боја је опциона)

Притисак: 8 бара

Роса Пионт: -40 ℃

НВ: 65 Кгс

ГВ: 85 Кгс

Димензија: 80ЦМк70ЦМк87ЦМ

* Наш Силент Оиллесс Аир Цомпрессор користи висококвалитетни Цондор Прессуре Свитцх и Супер Екцеллент Регулатор & Аир Филтер, аутоматски заштитник прегревања!


Силентни ваздушни компресор без уља се обично користи на мјестима као што је медицински и лабораторијски квалитет ваздуха је веома висок, захтеви за буком су веома ниски. Низак ниво буке и без нафте дозвољава људима да дубоко разумеју брз развој технологије компресора ваздуха, али технологија за поправку ваздушних компресора без тихих уља није универзална, како би се што дуже проширио на живот тихих уља, бесплатни ваздушни компресори, смањују Силент трошкове поправке ваздушног компресора без уља.


Поправак и одржавање ваздушног компресора без муља:

1. Испразните канализацију из резервоара за гас у времену, препоручује се да недељу дана буде најмање једном.

2. Силент компресор без уља без масних супстанци, избегава додавање мазива и уљаних супстанци.

3. У строгој сагласности са назначеним напоном, фреквенцијом, номиналним оптерећењем ваздушног компресора ефекат ће бити бољи и сигурнији.

4. Пажња о рутинском одржавању. Правилна употреба и одржавање, може продужити животни вијек компресора, како би се избјегло или смањило појављивање кварова.

5. Када се не користи, развијте навику да смањите снагу у времену. Када померате ваздушни компресор или прикључујете другу опрему, напајање мора бити прекинуто.

6. Пазите да притиснете фабрички подешени опсег притиска (општи фабрички максимални притисак је подешен на 8 бара, сигурносно ослањање 8.8 бара), иначе ће бити опасности од експлозије гаса. (Потребан је посебан притисак, молимо контактирајте фабрички прилагођени).

7. Обратите пажњу на упаривање напона напајања и компресора ваздушног компресора. Када је напон напајања већи од примењеног напона ваздушног компресора, може изазвати личне повреде и оштетити ваздушни компресор. Када је напон напајања мањи од примењеног напона ваздушног компресора, то ће узроковати лоше стартовање и чак оштетити мотор.

8. Редовно проверавајте и замијените филтер за унос, опћи рад након 300 сати за провјеру, корисник зависи од кориштења одлуке за провјеру фреквенције. Одржавање филтера и чишћење избјегава већину проблема, а прљавији филтери смањују перформансе компресора и животни вијек компресора.

9. Треба очистити у складу са употребом филтера, редовним прегледом прибора, каблова, одмах оштећених. Чувајте машину чисто, суво и без уља, тако да може да пружи пуну перформансу. Ваздушни компресор, када није у употреби, требало би да пусти ваздух унутар резервоара за гас, испразни резервоар за гас, ускладиштен у сувом окружењу.

10. Правилна употреба околине: ваздушни компресор нормалном коришћењу животне средине на 5 ℃ ~ 40 ℃, не сме се стављати на незаузана места, не на влажна и тамна места, ригорозно складиштење запаљивог и експлозивног течног гаса и прашине, Више нестабилније плинско радно место. Чувајте животну средину чистом и избегавајте непотребне несреће.


Hot Tags: ваздушни компресор са силентним металним кабином, Кина, произвођачи, фабрика, на лагеру
Istraga