Један до два стоматолошка компресора ваздуха

Један до два стоматолошка компресора ваздуха
Један до два зубног ваздушног компресора Карактеристике: ※ сува стерилизација: према различитим потребама различитих индустрија одговарају различитим захтевима филтера, како би се осигурала употреба оријентисаних ка резултатима и промовисала задовољство купаца. ※ рђа спреј: резервоар за унутрашњу рђу, антибактеријски ...
Detalji o proizvodu

Један до два стоматолошка компресора


Карактеристике:

※ Сува стерилизација: Према различитим потребама различитих индустрија одговарају различитим захтевима филтера, како би се осигурало коришћење оријентисаних ка резултатима и промовисати задовољство купаца.

※ рђа спреј: унутрашња рђа резервоара за гас, антибактеријски третман, извор који обезбеђује чистоћу гаса и сигурност производа.

※ безбедно за употребу: Машина је опремљена вишеструким аутоматским системом заштите, када се напон утјеца на околину, притисак или струја и друге аномалије аутоматски искључити ради заштите опреме и личне сигурности.

※ једноставан за руковање: напајање је спремно за употребу, аутоматско пројектовање, ради без посебне дужине; ваздушни притисак може се подесити у складу са захтевима употребе, без компликованог одржавања, само са редовним одводњавањем.

※ мода, практична: БЕСТ ДЕНТ ваздушни компресор стилски дизајн, перформансе и практичан, у складу са спецификацијама радног века од 20.000 сати или више; дизајн су врхунски инжењери индустрије за природне изванредне.


СПЕЦИФИКАЦИЈА:

Модел: БД-201

Напон: 110В ~ 240В, 50Хз / 60Хз

Снага: 1 ХП

Проток ваздуха: 150Л / мин

Бука: 52 дБ (А) / 40 "

Резервоар: 40Л (боја је опциона)

Притисак: 8 бара

НВ: 27 Кгс

ГВ: 29 Кгс

Димензија: 40ЦМк40ЦМк67ЦМ


Анализа квара ваздушног компресора

Анализа отказа цурења уља У свакодневном раду беззрачног ваздушног компресора, често се јавља цурење ваздушног компресора без уља, уље излијевања.


Узроци неуспјеха цурења уља без компресора уља из ваздуха:

1. Пропуштање уљних или уљних заптивача.

2. Лоша осовина довела је до цурења уља.

3. Комбинирана површина цурења, у конектор повратног цевовода слободно.

4. Постављање траке је сувише чврсто довести до главног хабања носача.

5. Кварење или стројна оштећења могу такође проузроковати разливање уља у тишини без уља.


Преиспитивање и отклањање сметњи уља уља без компресора уља:

Уље цурења без компресора без уља, обратите пажњу да посматрате делове уљне заптивке, проверите да ли је пукнуто уљно заптивање, пукотина или флангирање усана. Треба да се замени један од горе наведених услова; Проверите уље и вретено с огреботинама и оштећењима, потребно је заменити огреботине и оштећења. Проверите да ли је уље за повратак глатко, лоши повратак на притисак у кућишту кућишта је превисок, довести до проливања уља или пада, морате осигурати да минимални пречник повратне цеви, а не искривљен, не савијањем, не прелази уље. Проверите уље заптивке, величине кутије, не испуњавајте стандарде које треба заменити.


Hot Tags: један до два зубни ваздушни компресор, Кина, произвођачи, фабрика, на лагеру
Istraga