Један до четврти зубни ваздушни компресор

Један до четврти зубни ваздушни компресор
Напон: 110В ~ 240В, 50Хз / 60Хз Снага: 2 ХП Проток ваздуха: 300Л / мин Шум: 54 дБ (А) / 40 "Резервоар: 60Л (боја је опциона ) Притисак: 8 Бар НВ: 57 Кгс ГВ: 69 Кгс Димензија: 73 * 42 * 72 цм Компресор ваздуха све више се користи у ...
Detalji o proizvodu

О не до четири стоматолошка компресора


СПЕЦИФИКАЦИЈА:

Модел: БД-202

Напон: 110В ~ 240В, 50Хз / 60Хз

Снага: 2 КС

Проток ваздуха: 300Л / мин

Шум: 54 дБ (А) / 40 "

Резервоар: 60Л (боја је опциона)

Притисак: 8 бара

НВ: 57 Кгс

ГВ: 69 Кгс

Димензија: 73 * 42 * 72 цм


Ваздушни компресор се све више користи у медицинском пољу. Као суштинска опрема ваздушног извора за оралне свеобухватне уређаје за пречишћавање, стране земље су у потпуности усвојиле компресоре без нафте како би обезбедиле изворе уља без мириса, хигијене, чисте и суве зелене гасе. Развој кинеске стоматологије такође ће довести до још једног развоја компресора без нафте.


Пријављује се да у стоматолошком третману, лаком сушењу, стакленим јонима, порцуланом и другим изворима гаса (ваздушни компресор), ако су компримовани ваздух који садржи молекуле уља, лагано очвршћавање и комбинација чврстине ће бити лоше, и на крају утичу на квалитет ефекта третмана, у стаклу и другим зубним третманом ће се десити у зубном третману; порцелански зуби у процесу, услед потребе за дуготрајним непрекидним снабдевањем компресора, компресора уља у овом тренутку због техничких ограничења, излазног плинског уља, не могу наставити са радом гаса (прегревање машине, ће се аутоматски искључити, а након дугог времена хлађења, поновно покретати); и компресор без уља је у стању да одржава дуго времена без прекида, произведени компримовани ваздух без уља, како би задовољио захтеве третмана.


Hot Tags: један до четири стоматолошког ваздушног компресора, Кина, произвођачи, фабрика, у залихама
Istraga