90 литара Зубни ваздушни компресор

90 литара стоматолошки ваздушни компресор Стоматолошке ординације које не могу да се осуше, чисте компримовани ваздух може имати негативан утицај на вишестепени клинички рад. Већина клиничких одјела мало зна о квалитету опреме за компресију ваздуха и компримованом ваздуху. Пријављено је да су Сједињене Државе ...
Detalji o proizvodu

90 литара зубни ваздушни компресор

Стоматолошке ординације које се не осуше, чисте компримованог ваздуха могу имати негативан утицај на клинички рад у више степени. Већина клиничких одјела мало зна о квалитету опреме за компресију ваздуха и компримованом ваздуху. Пријављено је да су Сједињене Државе извршиле узорковање компримованог ваздуха на 36 клиника, 58 контаминираних водом и 34 контаминиране нафтом, али су нивои загађења били врло ниски. Ако изаберете право инсталације опреме за гас, конфигурацију, одржавање се правилно може избјећи.

Најбољи Дент ---- ваш најбољи избор!

Корисници без обзира на величину, све док сте корисници најбољег производа за дент, уживате у услугама 4С класе, трансакција није прекинута, већ је почетак наше услуге!


СПЕЦИФИКАЦИЈА:

Модел: БД-103
Напон: 110В ~ 240В, 50Хз / 60Хз
Снага: 2.25 КС

Проток ваздуха: 390Л / мин
Бука: 56 дБ (А) / 40 "
Резервоар: 90Л (боја је опциона)
Притисак: 8 бара
НВ: 64 Кгс
ГВ: 76 Кгс

Величина: 97 * 71 * 41 цм

* Наш Силент Оиллесс Аир Цомпрессор користи висококвалитетни Цондор Прессуре Свитцх и Супер Екцеллент Регулатор & Аир Филтер, аутоматски заштитник прегревања!


Инсталирајте пригушивач тихог ваздушног компресора без уља:

Главни извор буке је у излазном прикључку, треба изабрати одговарајући усисни и издувни пригушивач. Спектар шума за улазни ваздух без тиха компресора је био нискофреквентних карактеристика, уходни муфер треба да користи структуру отпорности или структуру импедансе засновану на отпорности. Издувни притисак без ваздуха, без уља, издувни притисак, брзина ваздуха, треба да буде тих у безводном ваздушном компресору издувних отвора.


Hot Tags: 90 литара зубног ваздушног компресора, Кина, произвођачи, фабрика, на лагеру
Istraga